17 maj 2014

deviantARTdeviantArt

5 kommentarer:

elstiffo sa...

Jag var med ett tag får många år sedan, men det liksom flöt iväg som allt annat i mitt liv, kanske att jag borde göra ett nytt försök (när jag städat)? :-)

Bo Halén sa...

Äsch, skit i städningen och vårda din kreativitet i stället. Alla behöver ju inte vara lika pedantiska som jag. :-)

Erik Semlan sa...

Precis! ElStiffo, kör på med ditt ritande och målande! Kanske värt väcka liv i sidan. Ska själv ut och plåta i solen, hade jag tänkt. Något jag fått ny inspiration att börja göra, precis som mitt bloggande som fått hjälp av utmaningen "#blogg100" fast där har jag mest hittat några gamla bloggkompisar.
Bosse, jag antar att du är med i deviantArt? Jag menare ju inget illa med inlägget jag gjorde för några dagar sedan, det hoppas jag att både du och ElStiffo förstår. Jag älskar er grabbar!
Jag har själv bara snubblat förbi hemsidan. Undrar om det är där illustratörer och fotografer hänger? Kanske finner likasinnade på andra ställen?
Ha en skön söndag!

Bo Halén sa...

Hej Erik!

Jag tillbringade en lång och trevlig stund på din blogg häromnatten. Fann mycket att läsa och titta på, och lyssnade på Scaggs och Knopfler. Började på en kommentar men var för trött för att fullfölja. Kul att du är i gång med bild, text och ljud.

Nejdå, jag tog inte illa upp för ditt inlägg om kaos och ordning. Ibland önskar jag att jag vore mer lik vår bohemiske vän vad det gäller den sidan av tillvaron.

Jag har ännu inte fördjupat mig i devianART, men avser att göra det efter hand som jag blivit klar med en del annat.

Ha en skön söndag du också!

elstiffo sa...

Allt ok med mig :-)