18 juli 2009

Den första bloggen
Jag är i valet och kvalet om jag ska överge min gamla bloggleverantör och helt flytta över mitt bloggande hit. Det finns många fördelar på Blogger som inte finns på blogg.se – som till exempel att man kan variera textfärgen och typsnittet här.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns många fler fördelar. Det hedrar dig att du letar dig vidare och inte bara surar (som jag:-).
Men allt är inte frid och fröjd här heller. "webadress måste sluta med en giltig toppadress, t ex .com", står det här när jag försöker skriva in Namn/URL...
Alltid e de något skit!Ha det bra!
ElStiffo

Bo Halén sa...

Första kommentaren på det som kanske blir min nya blogg, den tackar jag för. Fast det var ju trist att det inte gick att kommentera på ett enkelt sätt med namn/url.

Bilder från min kamera sa...

Tycker nog du gjort ett bra val. Har själv min blogg på Blogspot. Naturligtvis finns det negativa aspekter på allt man företar sig i internetvärlden, konstigt vore det väl annars. Eftersom jag till viss del vet hur man lägger in bakgrunder av annan art än standardbakgrunder, så tillgå jag sådant.

Från första början var jag reellt nollställd gällande mer än bara en enfärgad bakgrund, men man blir väl inte för gammal för att lära även om åldern numera är av ondo i mina ögon sett. Yes, jag pratar utifrån mina egna siffror, ingen annans. :)

Jag brukar sitta i en hörna och kika runt på din blogg, inte ofta jag ger något ljud ifrån mig, men det händer som du säkert sett.:)

Välkommen till Blogspot anyway.

Vi får väl hoppas du trivs med denna din nya blogg.

Bo Halén sa...

Kul att se dig här Erika. Välkommen!
:-)