20 juli 2009

Just nu går solen ned.

Provade tre olika inställningar i kameran, allt i avsikt att försöka fånga molnets lysande kontur.

3 kommentarer:

ElStiffo sa...

Jaqg gillar den första, gyllene.

Erik sa...

Attans, får öppna inlägget i nytt fönster... Jag gillar nog trean, där finns det mer "lyskraft". Men gyllene moln är inte heller dumt.
Märker att jag får kliva neråt på bloggen din för att stänga av musiken. Jag har ju egen musik på, det var någon snäll vän som gav mig Spotify! ;-) Kolla vidare, nog går det väl att lägga musiken i marginalen och kanske även med valbart på/av? Fast bloggare gillar kanske detta? En del har musik, du har i alla fall valt bra låtar! (Nog bara jag som är knäpp...?!)

Bo Halén sa...

Trean är den jag gillar bäst. Det var ändringar i vitbalansen jag testade.

Jag får se hur jag gör med bakgrundsmusiken. Jag gillar att ha den där som en spellista med möjlighet att välja låt, men samtidigt är jag medveten om att alla inte gillar den musik jag gillar. Fast jag tror att jag struntar i det. Jag har inte min blogg för att tillfredsställa läsare/tittare eller skaffa mig så många av dem som möjligt. Musiken finns som sagt redan i marginalen som en länk. Kanske finns det någon gadget man kan importera som gör att man kan knäppa på/av musiken på ett enkelt sätt; det vore ju det idealiska. Jag vet av erfarenhet att det kan vara pest att komma in på en blogg med bakgrundsmusik som lägger sig som en sliskig smet i öronen och hjärnan.

Och när vågar du ta klivet till en annan bloggplattform?