20 juli 2009

Gif-test

Testar om min gamla favoritanimation Kvindesystem fungerar på den här bloggen.Men det gjorde den inte. En klar besvikelse att Blogger inte bjuder på det! :-( Så allt är inte bättre på den här bloggplattformen.
Så här mycket trevligare ser animationen ut på blogg.se.

4 kommentarer:

Erik sa...

Jag vet att det går att få kommentarsfältet som ett eget fönster, dvs inlägg och "vanliga bloggen" syns också. För detta är trist, när man tappar inlägget. Att gif-animationer inte fungerar i blogger är ju lite trist. Fast jag gör inga giffar själv, men tar foton. Att de kan klickas större är nog bättre än om en gif rör på sig, tycker jag. Klart intressant att du testar och berättar om dina erfarenheter, jag funderar ju själv på att flytta.

Bo Halén sa...

Jag ska se om jag hittar någon inställning som gör att man kan se både inlägg och kommentarer samtidigt. Håller med om att det är så man vill ha det.
Jag vill ha möjligheten att visa både rörliga giffar och förstorade stillbilder. Varför ska det ena behöva utesluta det andra? En gif som inte rör på sig kan lika gärna visas som en vanlig jpg eller png eller något annat orörligt.

Bo Halén sa...

Nu tror jag att det ska funka med att kommentarerna kommer upp i ett eget popup-fönster.

Det är bra med all konstruktiv kritik som kommer in, ännu bättre med praktiska tips om hur man förbättrar bloggen.

Tack Erik! :-)

Erik sa...

Perfekt Bosse! Detta är den bästa varianten för kommentarer tycker jag, synd att inte blogg.se har det ;-)