22 juli 2009

Hej på ett tag!

Nu packar jag inför resan. I morgon vid den här tiden röker jag en cigarett på stranden vid Medelhavet. Bilderna från reseinformationen har skapat vissa förväntningar:


Undrar om hon står kvar vid flygeln i morgon? I så fall ska jag spela en hemgjord låt i c-moll för henne.


Hur simmar man 1000 meter i den poolen?


Att vakna på morgonen, sätta på sig badbyxorna och gå rätt ut i havet för simtur – är inte det något av det bästa livet har att erbjuda?

Jag reser tillsammans med sonen och hans kvinna. Han har sin laptop i bagaget, så det kanske kommer ett eller annat inlägg från Kreta.

5 kommentarer:

Erik sa...

Passar på att önska dig en skön vecka på Kreta Bosse! Håller med om bilderna. Damen kanske jobbar på hotellet? Hoppas du inte blir alldeles förskräckt över vad som skett på 30 år... Glöm inte hjälmen om du ger dig ut på vespatur.

Bo Halén sa...

Tack Erik. Så var det det där med hjälm, har alltid tidigare kört skoter (inte Vespa) utan den huvudbonaden, och det har ju gått bra. Blir det inte lite svettigt under solen med hjälm? Men fartvinden kanske svalkar. Okej, det kanske är dags att ansluta sig till trygghetsnarkomanin och omsluta kraniet med lite hårdplast. Tack för det omtänksamma tipset. :-) Ha det så gott i sommar-Sverige.

Daniel sa...

ojoj så härligt.

Rök du å njut av tropiska värmen!

Anonym sa...

Å, det är imorrn ni sticker.
Ha det så jätte jättebra =)
Kram

Bo Halén sa...

Tack Lika. Kanske kopplar vi upp oss på Skype och trackar dig från hettan.
:-)